Repetitor in Seine na Letnem vrtu Gala hale


Moonlee Records in Gala Hala predstavljata koncert:

REPETITOR
https://www.facebook.com/repetitorbgd/
https://repetitor.bandcamp.com/

SEINE
https://www.facebook.com/SeineVz/
https://seine.bandcamp.com/

Gala hala – Letni vrt, Ljubljana
četrtek, 5. julij 2018

Vrata: 20:00, koncert: 21:00
www.moonleerecords.com
www.galahala.com

FB event: Repetitor in Seine na Letnem vrtu Gala hale

Vstopnice:
* MojeKarte.si - na vseh prodajnih mestih in prek spleta - 12 €
https://www.mojekarte.si/si/repetitor/vstopnice-580829.html
* na dan koncerta - 15 €

Nabrita beograjska garažna post-punk trojka Repetitor se v četrtek, 5. julija 2018, vrača v Ljubljano. Za enkratno popotnico v festivalsko sezono bodo poskrbeli s koncertom pod milim julijskim nebom Letnega vrta Gala hale na Metelkovi. Kot predskupina v goste prihaja zagrebška indie / folk punk zaseba Seine, ki je v minulem letu z albumom »Sno Sna« zaznamovala lestvice presežnih izdaj iz območja Balkana. Silovit in čuten pozdrav visokemu poletju na eni najlepših "open air" lokacij v prestolnici!

Repetitor (Beograd, Srbija)

Srbski garažni rock / post-punk trio je nedvomno eden najzanimivejših in najprodornejših mladih bendov iz Balkanskega polotoka. S svojima dvema ploščama Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008) in Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) so se Repetitor hitro zavihteli na vrhove lestvic, bili deležni izrazito pozitivnih kritik, s številnimi energetsko nabitimi koncerti, ki so nedvomno eno najmočnejših orožij skupine, pa tudi hitro širili svojo bazo oboževalcev. Repetitor so odigrali nešteto koncertov širom Balkana, izvedli več evropskih turnej in nastopili na festivalih širom Evrope (Sziget, Exit, Pohoda, Rock For People, Loftas, Europavox, INmusic, Stereoleto...), ter celo vse do Rusije in Kitajske. V oktobru 2016 diskografsko udarijo še tretjič z albumom Gde ćeš (Moonlee Records, 2016), s katerim zabetonirajo status najbolj vročega balkanskega benda zadnjega desetletja.

Povezave:
https://www.facebook.com/repetitorbgd/
https://repetitor.bandcamp.com/

Video:
https://youtu.be/YmZ3J1DoXJI (Kralj ničega)
https://youtu.be/OST9Uynjm3E (Suženi snovi)
https://youtu.be/Tx-IO9h67zs (Beskraj)
http://youtu.be/0KjdbAnipew (U pravom trenutku)
http://youtu.be/3s_oMvz1RgI (Biću bolji)
http://youtu.be/j0HdrFCqaps (Opet jak)
http://youtu.be/M94SdXLm0tg (Ogledalo)

Seine (Zagreb, Hrvaška)

Projekt je 2007 leta ustanovil Ivan Ščapec, zaslužene pozornosti pa je bil deležen šele leta 2015 po razpadu njegove izvorne zasedbe Vlasta Popić. Iz kantavtorskega projekta se je Seine kmalu razvil v polnokrven band z bobni, basom in kitaro. Po nastopu na festivalu MENT Ljubljana 2017 je zasedba združila moči z Moonlee Records, sad sodelovanja pa je odlični prvenec 'Sno Sna', ki ga zaznamujejo zasanjano brenkanje Ivanove akustične kitare, psihoaktivne bas linije in minimalistično, toda vselej udarno bobnanje, prepleteni v zgodbo o ljubezni in hrepenenju. Naša ušesa in srca prebada Ivanova unikatna barva glasu s samosvojim, ženstvenim karakterjem, ki spominja na zasedbo Cigarettes After Sex, patos vokalne artikulacije asociira tudi na emo pionirje Sunny Day Real Estate. Vendar se esenca njihove glasbene ekspresije skriva v zvenu akustične kitare in introspektivnemu, pogosto melanholičen duh sredine devetdesetih let minulega stoletja. Glasbo Seine lahko zaužijete kot zgodbo punkerja v preobleki folk albuma ali pa kot čuten folk album prežet z duhom punka.

Povezave:
https://www.facebook.com/SeineVz/
https://seine.bandcamp.com/

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=xpcIiAXUbc4 (Šilo)
https://www.youtube.com/watch?v=OavGnvuOnyg (Ko)
https://www.youtube.com/watch?v=G5jMLjwYD_Q (Kritika čistog razuma)

Latest News

Read all news